Hi Girls,

Een droom komt uit, het avontuur kan beginnen! Everything You Love is online! Vanaf jongs af aan droom ik al van een eigen bedrijf. Dit komt mede doordat ik ben opgegroeid in een hele ondernemende familie en weet hoeveel plezier je hieruit kan halen. Maar wat voor een bedrijf ga je dan beginnen? Mijn twee grote passies zijn eten en mode. Het eten komt doordat mijn familie hier al jaren verschillende ondernemingen in heeft. Vanaf mijn 15de ging ik al elk weekend met mijn vader mee om te werken in de zaak. Mijn passie voor mode komt door de verschillende studies en baantjes in de mode. Tijdens mijn laatste baan in de mode begon het steeds meer te kriebelen om een eigen bedrijf te starten. Na een aantal slapeloze nachten wist ik het. Ik wilde mijn eigen webshop starten. Ik dacht allerlei ideeën uit en checkte tientallen domeinnamen op beschikbaarheid. Op een avond bedacht ik de naam Everything You Love. Ik checkte gelijk via mijn telefoon of de domeinnaam nog beschikbaar was en kon het niet geloven: hij was nog vrij! Er zat weer een slapeloze nacht aan het aankomen, want dit moest natuurlijk op meerdere plekken worden vastgelegd. Alle social media accounts werden aangemaakt en vrienden en familie werden geïnformeerd.

Mijn ouders, familie en vrienden steunen mij in alles en vonden het ook een mega leuke naam en gingen helemaal mee in mijn keuze om dit plan tot een serieus bedrijf te maken.  Vanaf dat moment moest ik stappen gaan ondernemen. Hoe ga ik dit aanpakken? Al snel had ik een afspraak gemaakt bij de KVK en stond ik ingeschreven! Vanaf toen ging het echt beginnen. De eerste items werden ingekocht van Nederland tot aan Parijs en moesten natuurlijk zo snel mogelijk worden gefotografeerd. Hiervoor heb ik ongeveer elke muur in het huis gehad. Opzoek naar de beste spot met het beste licht. Uiteindelijk toch besloten om een paar goede fotografie lampen te kopen en deze gebruikt voor de beste belichting voor de foto’s. Hierna moesten alle foto’s uitgezocht en bewerkt worden in Photoshop. Dit heeft wat avonden en nachten gekost.. Elke foto apart bewerken pfoe, dat is toch meer werk dan van te voren gedacht. Maar wat is het vet als uiteindelijk alle kleding er top opstaat.

Natuurlijk had ik ook foto’s nodig waarbij de kleding gedragen wordt voor op mijn instagram, facebook en webshop. Aangezien ik met de scooter binnen 10 minuten in Amsterdam ben, was de locatie al snel beslist. De campagnebeelden moesten in Amsterdam geschoten worden.  En hoe leuk zou het zijn als mijn eigen vriendinnen op de foto gingen. Dit hoefde ik maar één keer te vragen en iedereen vond het leuk! Zo mega lief. Op de scooter gingen wij heel Amsterdam door voor de leukste plekjes. In een weekend hadden wij alle campagnebeelden geschoten. Ondertussen ging ik opzoek naar een webshop bouwer. Zelf een webshop in elkaar zetten was toch meer werk dan gedacht en ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk online! Deze beslissing was snel gemaakt, want mijn nicht is eigenaresse van The Content Boutique. Binnen een handomdraai was de webshop gemaakt en kon ik gaan puzzelen hoe ik hem het mooist vond.

En vandaag is dan eindelijk de dag… EVERYTHING YOU LOVE IS ONLINE. Ik heb zo mega veel zin om dit avontuur met jullie aan te gaan. Op instagram en facebook post ik dagelijks leuke foto’s en stories en hoop ik dat jullie hierdoor geïnspireerd worden. Neem dus snel een kijkje!

Liefs,

Maartje