Voor wie het nog niet wist: de haaraccessoire heeft tijdens de catwalk shows van de laatste paar seizoenen officieel haar comeback gemaakt. Dan hebben we het niet over een simpel elastiekje, maar over opvallende haarclips en fluwelen scrunchies. Nieuwsgierig naar onze favoriete haaraccessoires die helemaal on trend zijn in 2019? Kijk dan hieronder!

1. Scrunchies

Oh wat was het fijn toen de scrunchie zijn comeback maakte. De brede haar elastiek is weer helemaal hotter dan hot!  Wij krijgen er geen genoeg van. Want zeg nu eerlijk: willen we niet allemaal het beste voor ons haar. Ga voor een streepje, panterprintje, velvet of klassiek wit.

HAIRLIP VERY PEARLY GOLD / WHITE SCRUNCHIE

2. Opvallende haarspelden.

Naast de scrunchies, zijn ook de haarclips terug van weggeweest. Afgelopen modeweken was de Gucci haarclip niet weg te denken! Hoe meer de haarclip opvalt hoe leuker. Niks is meer te gek. Van een subtiele haarclip met enkele parels tot exemplaren die volgebouwd zitten met parels. Zie hieronder onze favoriete manier van dragen.

HAIRCLIP TWO IN A ROW SILVER
HAIRCLIP STATEMENT PEARL

3. Haarbanden

Bij deze stijl gaan we terug naar het Gossip Girl tijdperk, Blair Waldorf zou in haar nopjes zijn want de haarband is weer helemaal trendy in 2019. Een super fijne trend, want het houdt ook nog eens als je haren uit je gezicht en het is geschikt voor alle haartypes. Nooit meer een bad hair day dus!

VELVET HEADBAND BABY PINK
VELVET HEADBAND PASTEL